Forum    Search    FAQ

Board index » Chat Forums » Suggestions and Comments




Post new topic  Reply to topic  [ 5 posts ] 
 
Author Message
 Post subject: Board Outage
 Post Posted: Tue Sep 29, 2009 1:25 pm 
Member of the Fraternal Order of the Emergency Pants
User avatar
Offline
Joined: Mon Dec 15, 2003 12:00 am
Posts: 2993
So I'm sure many of us noticed that the boards were down for a good chunk of Monday. I'm noticing now that we've been shifted to the frack.sluggy.net subdomain, which I suspect is part of the resolution. Thanks to the admins for getting it back up! May I ask what happened?

Top 
   
 Post subject: Re: Board Outage
 Post Posted: Wed Sep 30, 2009 5:59 am 
ACME Sales Rep.
ACME Sales Rep.
User avatar
Offline
Joined: Thu Jul 04, 2002 12:00 am
Posts: 2413
ICQ: 82570717
WLM: DesertSongDog
AOL: DesertSongDog
Location: Here
All I can say is that we moved to new servers.

Top 
   
 Post subject: Re: Board Outage
 Post Posted: Thu Oct 01, 2009 11:25 am 
Member of the Fraternal Order of the Emergency Pants
User avatar
Offline
Joined: Mon Dec 15, 2003 12:00 am
Posts: 2993
Ever since the server move, I no longer receive email notifications of updates for threads to which I am subscribed.

Top 
   
 Post subject: Re: Board Outage
 Post Posted: Fri Oct 02, 2009 8:31 am 
Nifty Admin of Doom
Nifty Admin of Doom
User avatar
Offline
Joined: Thu Jun 13, 2002 12:00 am
Posts: 1699
Website: http://www.dabbledstudios.com
Location: Atlanta, GA
Probably a good idea to report any issues with the server move the same way as other bugs (the link on the main sluggy.com site), but I'll pass that along to rit.

Top 
   
 Post subject: Re: Board Outage
 Post Posted: Tue Oct 06, 2009 12:40 pm 
Member of the Fraternal Order of the Emergency Pants
User avatar
Offline
Joined: Mon Dec 15, 2003 12:00 am
Posts: 2993
I reported it in the bug tracker, but today I cannot log back in to the tracker. When I attempt to do so, I get this error:

Lighthouse wrote:
OpenID verification failed: Invalid openid.mode: cancelhttps://sluggy.lighthouseapp.com/ ... member_me=


I did not use OpenID to create my account, so I'm a little baffled by this error.

Top 
   
Display posts from previous:  Sort by  
 
Post new topic  Reply to topic  [ 5 posts ] 

Board index » Chat Forums » Suggestions and Comments


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: