Forum    Search    FAQ

Board index » Chat Forums » Suggestions and Comments




Post new topic  This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 
 
Author Message
 Post subject: WGARS Forum Alignment
 Post Posted: Thu Apr 02, 2009 11:59 pm 
Member of the Fraternal Order of the Emergency Pants
User avatar
Offline
Joined: Wed Feb 26, 2003 12:00 am
Posts: 2989
AOL: Dodger724
Location: Relative Obscurity
So for some reason, during the course of the April Fools happenings, the WGARS forum on the main index page got knocked out of alignment. And it kind of bugs me. I hope there are plans to fix it, at some point in the near future?

Top 
   
 
 Post Posted: Fri Apr 03, 2009 8:51 am 
Moderator of DOOM!
Moderator of DOOM!
User avatar
Offline
Joined: Fri May 23, 2003 12:00 am
Posts: 6792
AOL: gregnier
Location: Do not taunt Happy Fun Mod.
Twitter: BaronJayne
it is being addressed.


that's what we get for giving admin to Llef... :)

Top 
   
 
 Post Posted: Fri Apr 03, 2009 12:17 pm 
Member of the Fraternal Order of the Emergency Pants
User avatar
Offline
Joined: Fri Apr 05, 2002 12:00 am
Posts: 490
Location: The Beast
One of the many perks of being a semi-mythical figure is that all sorts of stuff gets attributed to you, whether you had anything to do with it or not.

:sasha:

Top 
   
 
 Post Posted: Fri Jul 10, 2009 7:14 pm 
Member of the Fraternal Order of the Emergency Pants
User avatar
Offline
Joined: Mon Dec 15, 2003 12:00 am
Posts: 2993
So I noticed that the WGARS forum listing on the main index is still messed up. Digging into it a bit, it looks like it is a "forum image." I run phpBB3 on my own family boards, and if I go and edit a forum, for some reason Firefox prefills that field with my username. If I were to subsequently save the forum, it would attempt to find an image relative to the forum root with the same name as my user.

The WGARS misalignment occurred because Wile E edited the WGARS forum, and her browser filled in the field with her username, thus causing a broken image reference to http://www.sluggy.net/forum/Wile%20E. Editing the forum again and blanking out that field should fix it.

Top 
   
 
 Post Posted: Tue Jul 14, 2009 2:52 pm 
ACME Sales Rep.
ACME Sales Rep.
User avatar
Offline
Joined: Thu Jul 04, 2002 12:00 am
Posts: 2413
ICQ: 82570717
WLM: DesertSongDog
AOL: DesertSongDog
Location: Here
Okay then.

Top 
   
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Post new topic  This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 

Board index » Chat Forums » Suggestions and Comments


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: